Muotokuvaus – promokuvaus – perhe- ja lapsikuvaus

Tarvitsetko itsestäsi tyylikkään muotokuvan? Onko tavoitteena toteuttaa sarja tyylikkäitä promokuvia? Haluatko ikuistaa perheesi tunnelman kuvin? Anna minun auttaa tässä, toteutetaan yhdessä hienot kuvat!

 
rop-muotokuvaus-1

Tunnelma ja lähtökohta?

Tavoitteeni muotokuvauksessa on taltioida henkilön olemus, ulkonäkö ja persoona tavalla, joka kertoo kuvattavasta ja tilanteesta jotain katsojalle. Oli kyseessä tyylikkäästi otettu business-kuva tai rosoinen miljöö-portretti, on pyrkimyksenä taltioida kuva, joka kertoo pienen tarinan.

Kuvaustyyli?

Pyrin suunnittelemaan muotokuvauksen valaistuksen niin, että kohde saadaan selkeästi esille, ja kuvan olennainen viesti välittyy kirkkaasti. Välillä on tarkoituksenmukaista luoda dramaattinen, jopa minimalistinen valaistus, kuvan viestin vuoksi. Tavoitteeni on huolellisesti valaistu muotokuva, joka on korkeatasoinen laadultaan niin teknisen kuin sisällöllisen toteutuksen osalta.

Kuvauspaketit?

Muotokuvaus

  • Muotokuvaus miljöössä tai studiossa (n. 1,5 tuntia).
  • Asiakas saa vähintään 15 kpl kuvaa, josta 8 kpl käsitellään erityisen tarkasti (edistyneempi muotokuva-käsittely, sävytykset jne.).
  • Hinta 335 € (sis. alv 24 %)

Promokuvaus

  • Promokuvaus miljöössä tai studiossa (n. 2 tuntia).
  • Asiakas saa vähintään 10 kpl kuvaa, josta 5 kpl käsitellään erityisen tarkasti (edistyneempi muotokuva-käsittely, sävytykset jne.).
  • Hinta alk. 395 € (sis. alv 24 %)

Lapsi- ja perhekuvaus

  • Kuvaus miljöössä tai studiossa (n. 1,5 tuntia).
  • Asiakas saa vähintään 15 kpl kuvaa, josta 8 kpl käsitellään erityisen tarkasti (edistyneempi muotokuva-käsittely, sävytykset jne.).
  • Hinta 335 € (sis. alv 24 %)

Käytäntö?

Kuvauksien kesto on n. 1,5 tuntia, jotta saamme huolellisesti luoda laadukkaat kuvat. Minulle on tärkeää, että asiakas on ylpeä lopputuloksesta, joten tämän vuoksi kuvaukseen on hyvä varata siihen vaadittava aika.

Asiakas saa kuvat sähköisesti toimitettuna 2 viikkoa kuvauksen jälkeen. Kuvat toimitetaan värillisenä, ja toteutan kuvaajanäkemykseni mukaan osan kuvista mustavalkoisena. Mikäli asiakkaalla on toiveita kuvien sävytyksestä (esim. sepia-sävy mustavalkokuviin), on tämä järjestettävissä sovittaessa. Veloitan 0,25 €/km kuvausmatkoista pääkaupunkiseudun ulkopuolella toteutettavissa kuvauksissa.

rop-muotokuvaus-2