Info

Rob-Orthen-1

Hei – etsitkö kuvaajaa?

Kuka olen? Nimeni on Robert Örthén ja toimin yrittäjänä pääkaupunkiseudulla. Olen koulutukseltani kauppatieteen maisteri (KTM) ja toiminut valokuvauksen parissa noin 15 vuotta. Perustin Rob Orthen Photography -kuvausyritykseni noin neljä vuotta sitten, kun päätin pitkän haaveilun jälkeen vihdoin tehdä työkseni sitä, johon minulla on todellista intohimoa ja vuosien saatossa kertynyttä osaamista.

Mihin olen erikoistunut? Kuvaajana olen erikoistunut yrityksille toteutettaviin kuvauspalveluihin. Kuvaustoimeksiantoni vaihtelevat henkilökuvauksista mainoskuvauksiin ja yritysesittelyvideoista dokumentäärisiin videotaltiointeihin. Pyrin pitämään kuvaustyylini modernina, raikkaana, energisenä ja visuaalisena.

Millainen on taustani? Kuvausuralle en toki tupsahtanut tyhjästä. Ehdin työskennellä useissa yrityksissä vuosien ajan, joten minulla on noin viidentoista vuoden kokemus liike-elämän sykkeestä. Työkokemusta on kertynyt niin pankki-alalta kuin koulutusyrityksen aluepäälikön ja kansainvälisen yritysprojektin operatiivisen esimiehen tehtävistä. Kaupallinen koulutukseni sekä kokemukset liike-elämästä ovat olleet erinomainen tausta erityisesti yrityksille toteutettavia kuvauksia varten. Kaksikielinen koulutaustani mahdollistaa kuvausten toteuttamisen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kuvaanko yksityisasiakkaille? Minulla on myös kunnian työskennellä vuosittain lukemattomien yksityisasiakkaiden kanssa muoto- ja promokuvausten sekä perhe-ja lapsikuvausten osalta. Tämän lisäksi toteutan rajatun määrän hääkuvauksia.

Onko yrittäjällä muuta elämää? Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni parissa. Saatat löytää meidät sienimetsästä tai lenkkipolulta. Kaksi tytärtä ja vaimo pitävät huolta siitä, että ylimääräinen aika saa mukavaa sisältöä.

Toivottavasti saan kuulla sinusta pian!

Robert Örthén