Yrityskuvaus – kuvauspalveluita yrityksille

Tarvitseeko yrityksenne raikkaat ja modernit kuvat viestintään ja markkinointiin? Laitetaan asia kuntoon yhdessä! Olen erikoistunut yrityksille toteutettaviin kuvauspalveluihin.

rop-yrityskuvaus-1

Yrityskuvausten ehdottomana lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet. Kuvaus suunnitellaan siten, että lopputulos tukee yrityksen viestintälinjaa ja ja strategiaa.

Toteutan asiakkailleni mm.:

  • Henkilöstökuvia
  • Kuvitus- ja tunnelmakuvia
  • Viestintäkuvia
  • Mainos- ja markkinointikuvia
  • Vuosikertomuskuvia

Henkilöstökuvien toteuttamisessa on tärkeä miettiä niiden käyttötarkoitusta ja -paikkaa. On tärkeä arvioida miltä niiden tulee visuaalisesti näyttää, jotta ne ovat monikäyttöisiä sekä sopivat yrityksen ilmeeseen.

Kuvitus- ja tunnelmakuvia sekä viestintäkuvia toteutetaan nykyään monimuotoiseen käyttöympäristöön. Kuvia saatetaan käyttää verkkosivuilla, lehdissä, tiedotteissa, esitelmissä sekä vuosikertomuksissa. Jotta visuaalinen viesti voidaan välittää laadukkaana kaikissa käyttöympäristöissä, on tämä syytä huomioida toteutuksen yhteydessä.

Viestintäkuvat ovat usein kuvia, joilla pyritään viestimään eri aiheista, usein yrityksen toiminnan kannalta tärkeistä asioista. Ne voivat vaihdella henkilökuvista imagokuviin.

Mainos- ja markkinointikuvien osalta on tärkeä määrittää kuvien tavoitteet, jotta toteuttamiskelpoinen ja realistinen kuvaussuunnitelma voidaan laatia. Tässä tyylilajissa, kuten myös muissa, hyvä suunnittelu helpottaa onnistuneen lopputuloksen saavuttamista.

Vuosikertomuskuvien toteuttamisen yhteydessä päästään toteuttamaan juuri vuosikertomukseen soveltuvia ja tarvittavia kuvia. Vaikka yritykset käyttävätkin usein pitkin toimintavuotta otettuja kuvia, on vuosikertomuskuvaus erinomainen mahdollisuus täydentää puuttuvia kuvia. Tässä vaiheessa on monesti myös järkevää ottaa uudet edustuskuvat johdosta ja hallituksesta.

Olen toteuttanut yrityskuvauksia mm. seuraaville yrityksille/yhteisöille:

A. Ahlström Osakeyhtiö
Arla Ingman Oy
Consultor
Fermion Oy
Hartwall
HKL
HR4 Solutions Oy
Knauf Oy
Lammi Kivitalot
Leinonen Group
Lääkäriliitto
Orion Oyj
Pajuniemi Oy
Redhouse Lane Communications Ltd.
Securitas
Skandinaviska Enskilda Banken AB
Staffpoint Oy
Universal Music Oy

rop-yrityskuvaus-2

Oheisen linkin kautta pääset tutustumaan työnäytteisiin. Käy myös tutustumassa kuvaportfoliooni! Olethan yhteydessä, kuulisin mielelläni millaisia kuvia teidän yrityksenne tarvitsee!